لیست اختراعات محمد رضا
همانطور كه اشاره شد، اين دستگاه براي تسهيل و افزايش دقت در انجام فرآيند تغيير دورهاي اسيديته و قليايي محيط معرفي گرديد. زيرا براي تغييرات دورهاي اسيديته و قليايي محيط از پروتكلهاي از قبل تعريف شده ساعتي به روش دستي انجام ميشود كه به طبع چون فريند دستي و بسيار وابسته به آزمايشگر ميباشد روش دقيقي نميباشد. اختراع حاضر به منظور حل اين مشكل طراحي و توليد شده است و با ايجاد امكان تنظيم دقيق زمانها و تعداد دورهاي انجام فرآيند، خطاي ناشي از كار دستي را به صفر ميرساند. اساس اين دستگاه با تعبيه سه محفظه كه به ترتيب عبارتند از: 1) بشري حاوي محلول اسيدي با PH مشخص، 2) محفظه شستشو و 3) بشر حاوي محلول قليايي با PH مشخص. قطعات در داخل محفظه شكافدار كه امكان نفوذ محلول اسيدي و قليايي به آن وجود دارد، قرار ميگيرند و تنظيمات زماني كه مشخص كننده مدت زماني كه نمونه بايد در محيط اسيدي، تحت شستشو و محيط قليايي باشد و تعداد سيكلها توسط يك پنل الكترونيكي قابل تنظيم، اعمال ميگردد. لازم به ذكر است كه در صورت نياز ميتوان تعداد دستگاه را براي تعداد مخازن بيشتر نيز به روز نمود.
اساس كار بر مبناي انرژي هاي تجديد پذير و مباني برق الكتروتكنيكي و الكترونيكي بوده و با استفاده از ابزارات مكانيكي و الكتريكي از قبيل موتور، كمپرسور، پنل هاي خورشيدي، شارژكننده هاي خورشيدي، اينورتر، باتري و LED هاي هشدار دهنده و ... كه مي توان با كنترل و بكارگيري مناسب از اين ادوات طرح يخچال حمل داروي ناجي را به انجام رساند. لذا بخش عمده كار مربوط به حوزه علم الكتروتكنيك ,الكترونيك, وساخت و توليد آن مي باشد.
وسيله اي بسيار ساده است براي كمك به مهندسان اجرايي وپيمانكاران اجراي تيغه چيني وديواركشي براي ساختمان هاي مختلف بطوريكه قبل از شروع اجراي عمليات تيغه چيني و.. نياز به پياده كردن نقشه طرح معماري توسط نقشه بردار بكمك مختصات مبنا مي باشد ، لذا وسيله مناسبي است براي كمك به نقشه بردار ومجري ساختمان كه تمام يا قسمتي از نقشه پلان معماري را با ابعاد واقعي مطابق پلان چاپ شده كامپيوتري روي برگه شفاف لمينت بصورت نگاتيو در مقياسهاي يكصدم يا يك پنجاهم قرار داده شده در دستگاه ، روي زمين يا طبقات يا سقف بدون نياز به عمليات سخت و وقتگير پياده نمودن نقاط متعدد نقشه برداري ، بصورت نقاط وخطوط نوراني ليزري بطور يكجا نمايش ميدهد بهره گيري از پرتوهاي ليزري با توان بالا در اين وسيله با اتكا به قواعد ساده هندسي مربوط به تشابه مثلثها امكان نمايش هرگونه طرح ونقشه را روي زمين وديوار وسقف با كمترين خطا فراهم ميكند. تكنيك بكاررفته در اين وسيله بر پايه چرخش در همه جهات يك چشمه نور ليزري ايجاد شده توسط ديودهاي نوري ، حول يك نقطه ثابت قرارگرفته است ، بگونه اي كه انعكاس چشمه تكفام ليزري حول نقطه اي ثابت ، حجمي از فضا را جاروب ميكند واين موضوع باعث ميشود بدليل قرار داشتن صفحه لمينت در مسير چرخش نور تكفام ليزري كه با سرعت نور انتشار پيدا نموده است سطحي از لمينت را پوشش دهد ودر هرلحظه پرتو نور ليزر از خطوط شفاف نقشه پلان چاپ شده كه بصورت نگاتيو روي برگه شفاف لمينت چاپ شده است به خط مستقيم عبور نمايد ونقطه اثرش را بسته به فاصله وزاويه اي كه منتشر شده است نسبت به سطح زميني كه هدف واقع شده است بصورت نقاط به هم پيوسته ويا خطوط نوراني نمايش دهد .
طرح ارائه شده در زمينه ي كشاورزي و دانش فني مكانيك بيوسيستم و ماشين آلات كشاورزي است. بخش زيادي از آسيب هايي كه به محصولات وارد مي شود، در اثر نحوه ي آماده سازي نامناسب براي ارائه به مصرف كننده است. براي رفع اين مشكلات دستگاهي طراحي شده است كه برخلاف مجموعه هاي پيشين ، پرتابل و قابل انتقال به محل برداشت بوده و با كاهش حمل و نقل اضافه ي محصول ، نه تنها در انرژي و زمان صرفي جويي ميكند بلكه با حذف تلفات ناشي از اين بار گيري و حمل و نقل ، باعث حفظ كيفيت محصول و كاهش زايدات ميشود و همچنين مجموعه ي كامل فرآيند هاي شست و شو ، واكس زدن ، سورت كردن و صندوق چيني را براي مركبات با هندسه ي كروي ( مانند پرتقال) به صورت اتوماتيك انجام ميدهد. ابعاد نهايي دستگاه به گونه اي خواهد بود كه به راحتي قابل يدك كشي است. طراحي مكانيزم ها و چيدمان كلي دستگاه به نحوي انجام گرفته است كه نيروي ثقل (وزن) نقش بسزايي در عملكرد مكانيزم ها ايفا مي كند و تنها با داشتن منبع قدرت كوچكي ( موتور برق سيار) عمليات هاي مورد نظر بر روي محصولات انجام مي شود.
ايزومريزاسيون اتيل بنزن و مخلوط زايلن ها ، يكي از فرآيند هاي مهم در تهيه پارا- زايلن و افزايش درصد آن در مخلوط خروجي راكتور ايزومريزاسيون زايلن ها مي باشد. در اختراع حاضر، كاتاليست هاي ايزومريزاسيون با فعاليت و پايداري مناسب تهيه گرديدند. تركيب اين كاتاليست ها شامل 0/05 تا 1 درصد وزني پلاتين بر روي پايه ها ي زئوليتي حاوي آلومينا مي باشند. هيدروكربن هاي C8 بعنوان خوراك، براي تست راكتوري كاتاليست فوق تزريق شد و نسبت پارا- زايلن به كل زايلن ها 20 تا 26/1 ،ميزان تبديل اتيل بنزن به پارا-زايلن 20 تا 99 درصد ، نسبت بنزن به كل زايلن ها 0 تا 0/2 درصد ، هدر رفت زايلن 0/01تا 0/5 درصد است كه با استفاده از نتايج دستگاه گاز كروماتوگرافي بدست آمده است.
از دير باز براي كنترل جدايش و كاهش نيروي درگ در بال هواپيما پديده ها و روش هاي مختلفي مورد برسي قرار گرفته كه در نهايت منجر به وجود آمدن روش هاي تازه در اين مورد شده است. روشي كه در اين پژوهش مخترع توانسته به آن دست پيدا كند در دسته ي روشهاي فعال براي كنترل جدايش و كاهش نيروي پسا قرار دارد. در اين روش براي كنترل جدايش و كاهش نيروي پسا از ارتعاش اولتراسونيك بال بهره گرفته شده است كه با اين كار به مقدار قابل توجهي نيروي پسا كاهش پيدا كرده و همچنين در زاويه هاي بالاتر از زاويه ي بحراني توانسته جريان هوا را روي بال حفظ كند.
اختراع دستگاه سنجش مواجهه فردي با نور و تنظيم ريتم سيركاردين (Setting The Circadian Rhythm Light Exposure Measurement Device:SCRLEMD) كه در زمينه پزشكي-مهندسي پزشكي-مهندسي كامپيوتر كاربرد دارد؛ براي حل مشكل تغيير ريتم سيركادين كه موجب عدم تمركز و دقت كافي و كاهش بازدهي كاركنان براي شغل هاي حساسي نظير پرستاران ، آتشنشان ها، پرسنل اورژانس و كارگران مشاغل حساس صنعتي مانند پالايشگاه ها ميگردد و خطا هاي حين كار را افزايش دهد.ساخته شده است. پروتوكول هاي سلامت جديد براي نوبت كاران بر ميزان مواجهه با نور در ساعات كاري و صبح روز بعد تاكيد دارد.با اين راه حل اختراع دستگاه سنجش مواجهه فردي با نور و تنظيم ريتم سيركاردين قابليت استفاده راحتي را براي كاربر به وجود مي آورد (قابليت نصب روي لباس ،يقه، پيشاني و..) كه مي توان با ثبت داده ها و تحليل ان ها به مطالعه در اين باره پرداخت. دستگاه امكان سنجش طيف نور را دارد و داده هاي را مي توان به دستگاه ديگري منتقل كرد. انجام گرديده است.هر كجا نياز به بررسي و تنظيم ريتم سيركادين باشد اين دستگاه مناسب مي باشد.
اختراع كنوني مربوط به فرمولاسيون توليد اتصالات پي وي سي با گريد متفاوت نسبت به گريد رايج و همچنين آلياژ نمودن پي وي سي با پليمر هاي ديگر مي باشد.توليد كننده مي تواند بدون افت كيفيت و حتي با افزايش خواص مكانيكي و نرخ توليد، نسبت به گريد رايج مورد استفاده، اتصالات پي وي سي توليد نمايد.
در اين اختراع، لباس نوزادي با رنگدانه هاي ترموكروميك آبي و قرمز تكميل شده است. در اين فرايند با تغيير در ساختار رنگدانه در اثر افزايش دماي بدن نوزاد در دماي بالاتر از 37 درجه سانتي گراد از آبي يا قرمز به بي رنگ تغيير رنگ خواهد داد و بيانگر هشداري براي افزايش تب در بدن نوزاد است. در تكميل اين لباس از مواد مختلف استفاده شده كه در نسبت هاي دقيق در شرايط دمايي مختلف بهينه شده است. اگرچه تكميل اين منسوجات در مراحل مختلفي صورت گرفته است اما لباس نوزاد همان لطافت و نرمي و بافت خود را پس از تكميل حفظ كرده است. همچنين رنگدانه هاي تثبيت شده روي لباس تب نماي نوزادي در برابر هرگونه مواد اسيدي، بازي و شوينده ها مقاوم هستند.
نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد